GetuigenissenNicolas Panniez, december 2014

Al meer dan 10 jaar probeer ik af te vallen. Op die tijd ben ik van 74kg naar 93kg gegaan. Wat ik ook deed (meer sporten, een beetje op mijn voeding letten), het hielp amper.

Tot ik bij Stefanie ben langs geweest. Ze heeft samen met mij een voedingsprogramma opgesteld. Voor ik bij haar binnenkwam moet ik toegeven dat ik dacht dat het moeilijk zou worden om al die lekkere zonden te laten. Maar ze vertelde me dat ik niet minder moest eten, wel anders / beter. Met een heel aantal tips, een uitgebreide lijst met gezonde producten en een voedingsschema achter de hand begon ik eraan.

Nu, iets meer dan 3 maanden later ben ik 10kg verloren!! En dit op een GEZONDE manier, geen crash dieet of zo. Gewoon een gezondere voedingsstijl en meer sporten.

Met de hulp van Stefanie en haar tips is het helemaal niet moeilijk om gezonder te gaan leven. In tegendeel, de variatie in wat ik eet is nu veel groter en alles smaakt nu ook gewoon veel beter

Ik kan het alleen maar aanraden aan iedereen die kampt met overgewicht. De grootste motivatie is de complimenten van mensen, de kledij waar je plots terug in kan en last but not least je gewoon veel beter in je vel voelen!

Bedankt Stefanie!!!

Nicolas Panniez